Voorgerechten
Carpaccio van Ossenhaas €21
Met truffel, pijnboompitjes en krokante spek
°°°
Garnaalkroketten €22
2 garnaalkroketten met handgepelde garnalen en klassiek garnituur
°°°
Gamba’s à la plancha €25
Argentijnse gamba’s gegrild met kruidenboter
°°°
Gillardeau Oesters °°°° €28
6 stuks geserveerd op ijs
°°°
Tomaat Garnaal “New Style” €24
Selectie tomaten met handgepelde garnalen
°°°
Ceasar Salade €21
Met kip, spek, ei en parmezaan
°°°
Salade zalm €21
Met gerookte zalm, ei, croutons en citrusgel
Hoofdgerechten
Côte à l’os 500gr. €38
Belgisch Wit-Blauw
Peper- of champignonsaus, frietjes & salade
°°°
Mechelse koekoek €32
Gebraden met saus van paddenstoelen en truffel
°°°
Mosselen €32
Natuur of Witte wijn
Met mosselsaus & frietjes
°°°
Slibtongen €33
3 stuks met frietjes, tartaarsaus & salade
°°°
Catch of the day €32
Met polderaardappel, saus naar keuze van de chef en seizoensgroentjes
°°°
Tomaat garnaal “New Style” €38
Selectie tomaten met handgepelde garnalen
°°°
Ceasar salade €29
Met frisse salade met kip, spek, ei en parmezaan
°°°
Salade zalm €29
Met gerookte zalm, ei, croutons en citrusgel
°°°
Kreeft 500 gr./700 gr. €45/€65
Natuur of gegrild met kruidenboter, frietjes & salade
Om kwaliteit te waarborgen en wachttijden te beperken vragen wij om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang
Desserts
Dame blanche €12
Vanille ijs met warme chocoladesaus
°°°
Chocolade mousse €12
met gekarameliseerde noten en pistache room-ijs
°°°
Cheesecake €12
Met gezouten caramel met vanille-speculoos room-ijs
°°°
Dessert van het moment €12
Naar inspiratie van de chef
°°°
Koffie of Thee €12
Met diverse verwennerij