Wat is Cabo?

Een restaurant en loungebar die gevestigd zijn in het clubhuis van het V.V.W.
Met een jonge equipe gaan we voor het brengen van kwaliteitsvolle gerechten met kraak verse producten maar toch steeds in een losse en ontspannen sfeer.

Waar kan je ons vinden?

Aan (“in”) de haven van Blankenberge, Wenduinse steenweg 1.
Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en beschikken over een gratis privé parking.

Wat betekent Cabo?

Cabo betekent schiereiland in het Spaans. Deze benaming leek ons uitermate geschikt om het pand, de ligging en de zaak te omschrijven. Deze krachtige term brengt u samen met het uitzicht op de zonsondergang en de boten direct in vakantiesferen.

Het concept

Het restaurant bevindt zich op de benedenverdieping waar men een 70-tal personen kan laten tafelen. De mogelijkheid bestaat om buiten te aperitieven of een koffie te nuttigen voor en na de maaltijd op het overdekte terras. Daarnaast is er op de eerste verdieping een gezellige bar met een groot terras dat u toelaat te genieten van de voorbijvarende boten met een frisse cocktail en een uitgebreid tapasassortiment binnen handbereik.
De keuken wordt geleid door Nick Lammers. Hij kijkt er naar uit om samen met zijn team u te verwennen met kraak verse en lokale producten in een trendy en hip kader. Hun enthousiasme, kennis en passie werken aanstekelijk zodat we er als team naar uitkijken u vernieuwende gerechten te brengen.
Naast het restaurant en de loungebar kan er ook gebruik gemaakt worden van de feestzaal met een 80-tal plaatsen. De combinatie van deze elementen maakt Cabo de perfecte locatie om privé feesten zoals een trouw, communie, verjaardag,… te organiseren.
De inrichting van zowel het restaurant als de loungebar zijn ontworpen door de binnenhuis architect Lieven Musschoot. Hij heeft ervoor gezorgd dat er een warme, gezellige en trendy sfeer ontstaat die u zal toelaten volledig te ontspannen en te genieten.
Verder zullen wij u via onze site en facebook-pagina op de hoogte houden van onze nieuwste ideeën en komende evenementen  in Cabo.

Nathan, Quentin en het Cabo-team